LEG PRESS

MUSKELGRUPPER
Forside lår, bakside lår, legger, setemuskulatur

Leg Press utvikler alle muskelgruppene i beina, inkludert setemuskulaturen. Sterke bein og sete bidrar til økt styrke i overkroppen, bedre stabilitet og balanse, noe som er spesielt viktig for godt voksne.

LEG RAISE / DIP / CHIN-UP

MUSKELGRUPPER
Brede ryggmuskel, biceps, triceps, bryst, mage, hoftebøyere

3 egenvektapparater i ett og samme apparat. Leg Raise trener mage og hoftebøyere, Dip trener bryst og triceps, Chin-Up trener biceps og brede ryggmuskel, den vi kaller lats. Et must i enhver utendørspark.

KNEBØY

MUSKELGRUPPER
Lår, hofter, rumpe

Knebøy er utmerket trening for hele kroppen da den involverer flere muskelgrupper, særlig i nedre halvdelen av kroppen. Øker og styrker muskelmasse i bein. Bidrar til forbedring av langsiktig helse ved å bygge utholdenhet og forbedring av balanse og koordinasjon.

LOW ROW

MUSKELGRUPPER
Rygg, biceps

Low Row er en ypperlig maskin som styrker rygg og underarmer samtidig som den forbedrer holdningen. Utmerket trening for hele overkroppen, utvikler midtre del av rygg og gir i tillegg god trening til armene.

LAT PULLDOWN

MUSKELGRUPPER
Rygg, biceps

Pulldown maskinen styrker ryggmusklene (først og fremst latissimus) og overarmene. Bidrar til å forbedre holdning og kjernestyrke.

BENKPRESS

MUSKELGRUPPER
Bryst, triceps, skuldre

Benkpress er en flott øvelse som utvikler styrke og smidighet i brystet, skuldrene og triceps. Bidrar til å forbedre holdning ved å styrke ben, leddbånd og sener i hele overkroppen.

SKRÅ BENKPRESS

MUSKELGRUPPER
Brystplater, triceps

Skråbenk er en øvelse som bidrar til å utvikle styrke i overkropp, med et spesielt fokus på øvre brystmuskler. Bidrar til å forbedre holdning og styrker i tillegg både triceps og fronten av skuldre.

FRONTPRESS

MUSKELGRUPPER
Skuldre, biceps, underarmer, triceps

Frontpress maskinen bidrar med å styrke skuldre og underarmer og øker kroppens fleksibilitet. Bidrar til å utvikle brede, sunne skuldre og sterke armer.

BICEPS CURL

MUSKELGRUPPER
Biceps, underarmer

Biceps curl er en utmerket måte å styrke armene og bidrar til økt muskelmasse og spenstige armmuskler som er nyttige i hverdagen.

TRICEPS PRESS

MUSKELGRUPPER
Triceps

Styrke i triceps har en vital funksjon i hverdagen, da triceps for eksempel brukes til å reise deg opp fra en sittende stillling. Det er viktig å balansere trening av biceps og triceps, og triceps press er et utmerket valg for isolert tricepstrening.

RYGGHEV

MUSKELGRUPPER
Nedre/midre/øvre rygg

Rygghev er en trygg og effektiv måte å styrke ryggstrekkerne, de midtre og øvre ryggmysklene. Øvelsen er også effektiv på rumpe. Bidrar til bedre holdning, som igjen bidrar til å forebygge ryggsmerter og skader.

MAGE

MUSKELGRUPPER
Magemuskler

Å utføre sit-ups eller crunches styrker de viktige magemusklene. Å bygge opp disse vitale kjernemusklene gir bedre holdning, balanse og stabilitet. Mange hverdagslige oppgaver er avhengig av en sunn og funksjonell kjernestyrke, noe som gjør sit-ups til et godt valg.

DIP

MUSKELGRUPPER
Bryst, triceps

Dip bidrar til økt styrke i bryst, skuldre og overarmer, samtidig som man trener og vedlikeholder kjernemuskulaturen. Fordi hele kroppsvekten løftes fra bakken gir dip maskinen en god trening for hele kroppen.

KJERNE STATIV

MUSKELGRUPPER
Magemuskler, bryst, triceps, nedre/midre/øvre rygg

Kjernestativet kombinerer apparatene Mage, Dip og Rygghev rundt en sentral stolpe, og tilbyr et komplett sett med isolasjonsøvelser som trener de viktige overkropp og armmusklene, samtidig som det styrker kjernen.

FRONTPRESS FRI TILGANG

MUSKELGRUPPER
Skuldre, biceps, underamer, triceps

Designet spesielt for rullestol-brukere. Frontpress bidrar med å utvikle brede, sunne skuldre og bidrar til å styrke armmuskler, samtidig som overkroppens stabilitet forbedres. Den justerbare lastemekanismen gjør at belastningen og intensiteten på treningsøktene enkelt kan varieres.

LAT PULLDOWN FRI TILGANG

MUSKELGRUPPER
Rygg, biceps, kjernemuskulatur

Designet spesielt for rullestol-brukere. Lat Pulldown styrker rygg, spesielt latissimus og de nedre ryggmuskler, samt biceps og kjernemuskulatur. Denne øvelsen tar også på skuldre og nakke via sine roller som hjelpemuskler.